Teniserka u crnom, kritika se usijala, razlog je opravdan


Objavljeno: 2018-05-30 15:37:00Iako pleni podjednako igrom, izjavama i pojavom teniserka, Serena Vilijams u Parizu se na turniru Rolan Garos pojavila u nečemu što sportistkinje retko nose. I totalno odudara od ideje o belom sportu, jer se ona pojavila u crnom, upadljivom kombinezonu kao da je odigrala ulogu u filmu Žena mačka, a ne meč.


Foto: B92

Dok su pratioci komentarisali da izgleda kao pravi bos na terenu tako obučena u "Najkijev" kombinezon, teniserka je rekla da ga je odabrala jer se u njemu oseća komotnije. A i zbog teške trudnoće koju je imala, morala je da odabere ovakav model.

 

 

"Posle porođaja imala sam krvne ugruške, a ovaj kombinezon mi omogućava da imam bolju cirkulaciju. Ovo je za sve majke koje su prošle tešku trudnoću i koje su svašta morale da prođu da bi ponovo bile na sto posto i da bi opet počele da veruju u same sebe. To predstavlja moja odeća", izjavila je Serena za "Ju-Es-Ej tudej".

 

 

A na svom nalogu na Tviteru i ona se našalila da izgleda kao žena mačka, ali je svim novopečenim mamama preporučila ovaj komforan kombinezon u kome će moći da treniraju i imaju sportske aktivnosti.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.