Telefoni: Apple istražuje, a njihov model iPhone 8 puca po šavovima!


Objavljeno: 2017-10-01 18:37:00Apple istražuje slučaj iPhone 8 telefona, koji se, navodno, otvorio na spojevima metala i stakla sam od sebe…


Foto: Apple

Apple istražuje slučaj iPhone 8 telefona, koji se, navodno, otvorio na spojevima metala i stakla sam od sebe… Britanski The Independent navod da Apple kompanija ozbiljno istražuje slučaj otvaranja iPhone 8 modela, koji je nedavno prijavljen. Navodno, Apple je primio nekolicinu reklamacija u vezi sa otvaranjem telefona samog od sebe, tokom punjenja. Jedan slučaj zabeležen je na Tajvanu, što su dokumentovali lokalni mediji i iPhone 8 bio je u trenutku otvaranja na punjenju.

 

Taj model u upotrebi je tek pet dana i za punjenje je korišćena sertifikovana oprema. iPhone 8 ima problem s pozivima, potvrđeno Drugi slučaj je zabeležen u Japanu. Korisnik koji je prijavio kvar kaže da je iPhone 8 Plus telefon isporučen već sa odvojenim ekranom od kućišta. Sve u vezi sa tim slučajem korisnik je objavio na Twitter mreži. Za sada kompanija Apple odbija da komentariše ove slučajeve, ali je potvrdila britanskom listu da ispituje oba slučaja.

 

The Independent pretpostavlja da se „otvaranje“ telefona dogodilo usled „naduvavanja“ baterije, zbog čega je došlo do izdizanja ekrana na oba modela. Takođe, britanski dnevnik kaže da su oba scenarija još uvek moguća - da se radi o izolovanim slučajevima ili o lošoj seriji telefona tokom proizvodnje. Apple će objaviti rezultate istraživanja nakon podrobne analize.


Izvor: Mondo
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.