TREĆA SREĆA: Konačno prava ljubav!


Objavljeno: 2018-11-22 11:43:00Mina Lazarević proživela je veliku porodičnu dramu kada je od bivšeg supruga pretprela nasilje u porodici. Veru u ljubav tada nije izgubila, naprotiv, već godinu dana uživa u vezi.


Foto: Mina Lazarević/HELLO

 

Glumica i njen novi izabranik Zoran Babić, nedavno su viđeni u jednom tržnom centru u Beogradu i to kako se drže za ruke. Zoran nije poznat javnosti, što glumici verujemo baš i odgovara. Iako je do sada pričala o privatnom životu, glumica ovoga puta nije bila raspoložena da priča o svom izabraniku, a u aprilu ove godine priznala je da je srećna i ispunjena na ljubavnom planu.

 

"Verujem da ne možeš da se pripremiš unapred već da se sa svim što te snađe trenutno i hvataš u koštac i plivaš ili se udaviš", rekla je Mina, piše magazin "Story".

 

Mina je sa privm suprugom Aleksandrom Miletićem, pijanistom, ostala u veoma dobrim odnosima, čak su i nastupali zajedno u jednom beogradskom klubu.

 

Od drugog supruga, baletana Gorana Stanića se razvela posle nasilja koje je pretrpela. On je na nju vizički nasrnuo posle čega je i zapucao iz automatkse puške 2015. godine zbog čega ga je prijavila policiji.

 


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.