TABLICE NA DŽIPU: Radina ljubavna poruka!


Objavljeno: 2017-09-30 21:03:00Folk zvezda Rada Manojlović iskeširala je 750 evra za specijalne tablice za svoj automobil kako bi celom svetu pokazala koliko voli svog momka Harisa Berkovića.


Foto: M. Josida

Folk zvezda Rada Manojlović iskeširala je 750 evra za specijalne tablice za svoj automobil kako bi celom svetu pokazala koliko voli svog momka Harisa Berkovića.

 

Naime, kako „Alo!“ otkriva, pevačica je za svoj džip naručila tablice na kojima poslednja dva slova RH označavaju početna slova njenog i Harisovog imena. Pevačica nam je priznala da je to tačno i objasnila razloge za ovaj postupak.

 

- Zatekli ste me tim pitanjem, ne znam šta da vam kažem. Nisam očekivala da će bilo ko to povezati, ali kako ste vi jedini koji su to shvatili, onda moram da vam priznam da ste u pravu. To je moja poruka svetu! Da se zna ko je čiji, Haris je moj i ja sam njegova - priznaje Rada uz osmeh na početku razgovora za „Alo!“. 

 

 

Prema pravilu o registrovanju vozila, vozači mogu da izaberu kombinaciju slova i brojeva na svojim automobilskim tablicama, pod uslovom da značenje ne narušava pravni poredak i da sadržaj nije provokativan i nemoralan. Za takve tablice potrebno je platiti 87.530 dinara (oko 700€). Tablica po izboru važi sedam godina od dana izdavanja registarskih tablica, a vlasnik vozila kao svoj registarski broj može izabrati najmanje tri, a najviše pet slovnih znakova, odnosno kombinaciju slova i brojeva.


Izvor: Alo
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.