Sve CECINE ljubavi!


Objavljeno: 2018-12-03 18:17:00Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović važi za nekoga ko ne voli da javno eksponira svoje veze, a u medijima su je često povezivali sa ovim muškarcima. Priznala je vezu samo sa jednim.

 


Foto: Ceca

1. Vladan Lukić

 

Na početku karijere Ceca je navodno bila u vezi sa bivšim fudbalerom i predsednikom Crvene zvezde Vladanom Lukićem. Lukić je bio Cecin prvi poznati dečko, međutim ta veza nije dugo trajala. On je svojevremeno izjavio da su se upoznali kada je on imao 18, a ona 15 godina, piše espreso.rs.

 

2. Dejan Marjanović Šaban

 

Sa Šabanom počinje njena sklonost ka žestokim momcima. Dok su bili zajedno često su bili gosti beogradskog kluba "Bojan Stupica", a Marjanović je u to vreme važio za nekrunisanog kralja Zvezdare. Izrešetan je 1994. godine u Bulevaru revolucije, navodi ovaj portal.

 

3. Hajrudin Haro Samardžić

 

Dok je živela u Švajcarskoj sa svojih 20 godina započela je strastvenu vezu sa Harom Samardžićem, estradnim menadžerom i fudbalerom. Sa njim je bila u vezi tri godine, a njihova romansa nije naišla na odobravanje javnosti zbog nacionalizma.

 

4. Željko Ražnatović Arkan

 

 

Tokom boravka u Evropi, dok je prelistavala nemačko izdanje magazina Plejboj, Ceca je ugledala Arkanovu sliku. Tada je prema njenim rečima "ugledala najlepšeg muškarca na svetu". Arkan za vreme romanse sa Cecom još uvek bio oženjen Natalijom Martinović, a to mu je bio drugi brak. Pevačica je posle pet meseci zaprosila Željka. Verili su se 1995, a njihovo venčanje u medijima je nazivano "svadbom decenije". Ceca je sa njim dobila dvoje dece, Veljka i Anastasiju. Međutim, januara 2000. godine Arkan je ubijen.

 

5. Vladimir Vuksanović

 

 

Vlada i Ceca nikada nisu zvanično potvrdili da su u vezi, ali se šuškalo da su u romansi bili 2009. godine. Ona je stalno u medijima izjavljivala da su samo prijatelji.

 

6. Vladimir Cvetković

 

 

Novosadski maneken je bio prvi dečko za koga je priznala da se zabavljaju i sa kim se pojavljivala u javnosti nakon ubistva Arkana. Ipak, ova romansa nije dugo trajala jer su Vlada i Ceca raskinuli nakon samo šest meseci veze.

 

7. Aleksandar Jovović

 

 

Ceca i Aleksandar su se upoznali na snimanju spota za pesmu "Dobro sam prošla", te se tada u medijima pisalo da je folk diva u vezi sa mladim manekenom.


Izvor: Alo!
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.