Supruga teniskog asa sve bliža vitkoj liniji


Objavljeno: 2018-06-05 21:30:00Supruga teniskog asa Rodžera Federera, Mirka je četvorostruka mama o čijoj liniji su svojevremeno brujali svetski mediji. Kada se pojavila posle dve blizanačke trudnoće u kupaćem, svima je bilo jasno da ona ne mari previše za izgled, ali sada je na korak do svoje devojačke linije.


Foto: YouTube screenshot

Slovakinja je dugo imala izvajano atletsko telo, treninzi i naporan rad ocrtavali su se na svakom njenom mišiću, a onda su usledile trudnoće i prekid karijere.

 

 

Iako je kao profesionalna sportistkinja imala dug staž zdravog života, najznačajnija je bila snažna fizička aktivnost, vežbe, treninzi i plivanje. Iako su joj posle svega mediji često zamerali na gojaznosti, ona je zapravo strpljivo i vredno radila na oslobađanju od kilograma.

 

 

"Mirka je normalna osoba, sigurna u sebe. Ona nikada nije bila posvećena previše modi, kosi, šminkanju. Takav je tip. Zato se nije ni opterećivala previše kilogramima, ali je sada na putu da opet bude vitka. I to posle skoro deset godina", rekao je neimenovani izvor z atsrane medije.

 

 

Izgleda da je Mirka, tri godine starija supruga poznatog šampiona rešila da se vrati tamo gde je bila kad su zaljubili jedno u drugo na Olimpijskim igrama u Sidneju 2005. godine.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.