Supruga slavnog glumca priznala da ga je prevarila


Objavljeno: 2018-03-10 12:10:00Čuveni glumac Kolin Firt je već više od dvadeset godina u braku sa italijanskom producentkinjom Livijom Đuđoli. Iako su svi mislili da su oni u skladnom braku, svetska javnost je ostala šokirana kada je Đuđolijeva priznala da je 2015. godine bila u vezi sa drugim muškarcem.


Foto: YouTube screenshot

 

Supruga Kolina Firta, prelepa Italijanka Livija Đuđoli priznala je aferu koja se desila pre tri godine, kao i da je bila primorana da svog ljubavnika prijavi policiji. Naime, reč je o poznatom novinaru Marku Brankakiju za koga Livija tvrdi da je proganja i šalje preteće poruke, zbog čega se ovaj slučaj još uvek ispituje. Iako pojedinosti do sada nisu bile poznate u medijima, Livija je ipak sama priznala da se sa ljubavnkom viđala kada se na kraći period rastala od Kolina.

 

 

"Iz očiglednih razloga, Firtovi ne žele da se javnost bavi ovom temom", piše "Dejli mejl". Britanski list saznaje da Liviju novinar proganja i ucenjuje već dve godine, a u porukama koje joj je slao pretio je da će pisati o njoj i Kolinu. "Poslao sam Kolinu mejl o svom odnosu s Livijom, a danas žalim zbog toga, a ona je podnela tužbu zbog progaganjanja iz straha da ću izaći u javnost i otkriti sve što mi je ispričala o svom braku i radu", kratko je kazao Marko.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.