Stručnjak iz estetske hirurgije otkrio koji je trenutno najpopularniji oblik nosa


Objavljeno: 2017-12-05 21:22:00Nakon Melanije Tramp, Anđeline Džoli i Kim Kardašijan, dame sve više žele da postignu izgled glumice i buduće princeze Megan Markl.


Foto: YouTube screenshot

 

Dok veliki broj žena pokušava da iskopira modni stil Megan Markl, njujorški plastični hirurg David Kangelo objašnjava da su mnoge žene spremne da idu pod nož kako bi uz korekcije postigle izgled njenog nosa.

 

 

Rinoplastičar objašnjava zašto je ovo brzorastući trend, te u njegovu ordinaciju dolaze žene sa željom da dobiju novi nos, identičan glumičinom. "Oblik Meganinog nosa, odnosno same nazalne proporcije se lepo kombinuju sa ostatkom njenog lica, tako da crte izgledaju pravilno i simetrično", objasnio je.

 

 

 

David otkriva da je interesovanje za ovaj oblik nosa počelo u prethodnih nekoliko meseci, kako je veza sa princom Harijem postala ozbiljna. "Mislim da je to povezano sa sve većim pojavljivanjem Megan u medijima. Publika je imala priliku da je vidi, bliže i bolje upozna".

 

 

Poznati rinoplastičar kaže da ovo nije prvi slučaj da žene žele da dobiju nos nalik poznatim ličnostima. Među najpoželjnijim "primerima" su nos Kejt Bekinseljin i Kejt Midlton.

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.