"> " />


Štrajkovao glađu sve dok devojka se nije udala za njega!


Objavljeno: 2019-06-06 18:50:00Štrajk glađu ne zvuči kao najefikasniji način da se vrati izgubljena ljubav, ali je imalo efekta kod jednog indijca. Mladi indijac je "kampovao" ispred kuće svoje devojke, štrajkujući glađu sve dok nije pristala da se uda za njega...


Foto: zanimljivostdana.com

Indijac Ananta Burman, mladić iz regiona Zapadnog Bengala u Indiji, bio je u stabilnoj i ozbiljnoj ljubavnoj vezi osam godina, ali je od nedavno njegova devojka, Lipika, jednostavno prekinula svu komunikaciju.

 

Lipika je odbijala i da odgovori telefonske pozive Ananta kao i na What'sApp poruke,te ga je počela blokirati na društvenim medijima. Tada je Ananta je shvatio da nešto nije u redu, pa je iskopao i saznao da se porodica Lipike složila da je udaju za drugog mladića Shvativši da ima malo vremena pre nego što je zauvek izgubi svoju ljubav Lipiku, mladić je odlučio da mora uraditi nešto ekstremno da bi je vratio.

 

Tako je u nedjelju počeo da kampuje ispred kuće djevojke u gradu Dhupguriju Burmanov protest brzo je privukao pažnju prolaznika, pogotovo zato što je držao rukopisni natpis na kojem piše "Vrati mi osam godina", i kako su ljudi saznali za njegovu tešku situaciju, oko njega se počela okupljati podrška.

 

Vest o protestu Anante Burman u ime ljubavi proširila se lokalnom zajednicom, a uskoro je na lice mesta došla porodica čoveka koji je trebalo da se uda za Lipiku, zajedno sa policijom, da ga oteraju.

 

Žalosni ljubavnik odbio je da se pomakne ili prestane sa štrajkom glađu, ali kako su sati prolazili, njegovo zdravlje je počelo da se pogoršava i on je odveden u lokalnu bolnicu. Ipak, on je odbio da jede, a to je bilo kada su meštani intervenisali, tražeći od Lipike i njene porodice da popuštaju njegovim zahtevima da mu u osnovi spasu život.

 

Na kraju su došli, otkazali predstojeće venčanje sa drugim mladićem i dogovorili da se Anant i Lipika odmah venčaju!

 


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.