Smršala 20 kilograma!


Objavljeno: 2019-08-19 12:03Nakon što je Milutin Mrkonjić skinuo 25 kilograma, pevačica Ana Bekuta je počela da sledi njegov režim ishrane, pa sad ponosno šeta gradom.


Foto: Ana Bekuta (by Sonja Spasić)

 

Upravo su emocije Ani Bekuti bile inspiracija da smrša neverovatnih 20 kilograma za veoma kratko vreme. Naime, njen partner Milutin Mrkonjić prethodno je izgubio 25 kilograma, pa se pevačica, vođena primerom svog dragog, takođe odlučila da se prepusti dijeti.

 

I evidentno je da je izabrala pravu, pošto Ana sada izgleda znatno zgodnije, u šta smo se i mi uverili nakon što ju je naš paparaco uslikao u jednom prestoničkom restoranu, u koji se uputila sa unukom Sonjom i prijateljima. Ostavljajući utisak žene koja zna šta želi u životu, folk zvezda je koračala uzdignute glave, ruku pod ruku s naslednicom svog sina Igora Polića, koja joj je odnedavno i lični šminker.

 

Ana nije skidala osmeh s lica ni za stolom, možda i zato što su na njenom meniju, što zbog dijete, što zbog vrućina, samo lagani letnji specijaliteti i salate. Slatkiša se odrekla, dokazujući da zadovoljstvo ne leži samo u kolačima već i u društvu voljenih osoba.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.