Sin isjeckao roditeljima ušteđevinu


Objavljeno: 2018-10-10 09:51:00Bračni par Ben i Džeki Belnap iz američke savezne države Jute riješio je misteriju isjekcaknih dolara njihove ušteđevine kada su otkrili gomilu zelenih papirnih froncli, provučenih kroz mašinu za sjeckanje papira.


Foto: Isjeckao ušteđevinu roditelja

Za gubitak (male ušteđevine) od oko 1.000 dolara okrivili su svog sina Lea (2), koji voli da kopira sve što odrasli rade.

 

Ben i Džeki Belnap, koji su ovim novcem planirali da vrate dug od kupovine sezonske karte za američki fudbal preturali su po kući tražeći nestalu kovertu, dok u jednom trenutku Džeki nije prevrnula kantu za smeće iz koje su krenuli da ispadaju “konfeti”.

 

"Zaćutali smo i nismo znali šta da radimo. Onda sam rekla Benu da će ovo jednog dana biti sjajna priča", rekla je Džeki lokalnom mediju.

 

Ipak, nije sve izgubljeno. Par može da pošalje ostatke novca američkom Ministarstvu finansija koje ima posebno odjeljenje za uništene novčanice, ali bi to moglo da potraje.

 

"Zvao sam ih sljedećeg jutra i čovjek mi je rekao da sve spakujem u male kesice i pošaljem u Vašington, pa će nam poslije jedne ili dve godine vratiti novac", izjavio je Ben.


Izvor: Nezavisne
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.