Severina vs. Carmen Electra u haljini Matije Vuice


Objavljeno: 2018-01-15 21:15:00Glumica Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa u Los Angelesu nosila je haljinu regionalne dizajnerke Matije Vuice. Gotovo istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina.


Foto: YouTube screenshot

 

Na popis svjetskih zvijezda koje nose kreacije hrvatske dizajnerke Matije Vuice svrstala se i američka glumica Carmen Electra. Carmen je Matijinu couture haljinu nosila na službenom afterpartyju nagrada Zlatni globus koju organizira HBO u Los Angelesu.

 

 

"Carmen Electra na afterpartyju Zlatnih globusa nosila je haljinu Matije Vuice. Istu haljinu prije dvije godine nosila je i Severina" Zanimljivo je da je gotovo istu haljinu nosila i Severina na dodjeli nagrada Story Hall of Fame  2015. godine.

 

 

Isti model haljine u gornjem dijelu bio je prilagođen za svaku damu posebno te Electrin ima izraženiju formu korzeta. Nekako sam i slutila da će ova haljina, koju je već proslavila Severina, naći svoju divu još negdje u svijetu.

 

 

Prelijepa Carmen Electra odabrala je baš nju za party Zlatnih globusa, napisala je Matija Vuica na svom Instagramu. Uspješna kreatorka priznaje da ju je prizor svjetski slavne Carmen Electre u njezinoj haljini jako razveselio.

 

 


Izvor: Zadovoljna.hr
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.