Seka nastupa i u šestom mesecu trudnoće!


Objavljeno: 2019-10-14 08:04Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori. Aleksićeva u subotu pevala u jednom beogradskom klubu, iako su joj ostala još samo tri meseca do porođaja.


Foto: Seka Aleksić

 

Seka Aleksić očigledno odlično podnosi trudnoću čim neće da ide na trudničko bolovanje. Verovatno samo ona ima odgovor na to da li i dalje nastupa da bi zaradila što više novca ili joj jednostavno prija kretanje i druženje s publikom.

 

Folkerka je u subotu uveče, nakon dužeg vremena, ponovo zapevala u Beogradu. U prisustvu supruga Veljka Piljikića pojavila se u klubu oko ponoći. U pripijenoj uskoj dugoj haljini istakla je stomak, koji je prilično veliki. Iako je u šestom mesecu trudnoće, ona je zadržala odličnu formu, te joj nisu smetali gužva, galama, dim od cigareta i reflektori.

 

Štaviše, na bini je sve vreme đuskala u ritmu, a samo je tokom pauze nakratko predahnula u separeu i osvežila se vodom. Nije imala problem ni da potpisuje autograme i fotografiše se s publikom.

 

Seka inače još neće na trudničko, jer drugo stanje odlično podnosi. I van scene je aktivna i uživa u društvu sina Jakova, koji jedva čeka da dobije društvo za igru. Ona se polako priprema za dolazak drugog deteta na svet, a kao iskusna mama sve joj je već poznato.

 

Seka je više puta rekla da joj je porodica na prvom mestu, bez obzira na to koliko voli da radi i uživa s publikom.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.