SVADBA: Kad mlada skine venčanicu pred gostima... (video)


Objavljeno: 2018-09-13 12:48:00Jedna nevesta iz Teksasa postala je internet senzacija nakon što je mladoženju i goste na svom venčanju iznenadila umećem tverkovanja.


Foto: Kome treba venčanica...

 

Stefani Pejn je na početku ceremonije venčanja, koje je održano u Hjustonu, bila u blistavoj zlatnoj venčanici. Međutim, kad je došlo vreme da zapleše, pojavila se u potpuno drugačijem izdanju.

 

Presvukla se u kratki šorc i crveno-crni top, na nogama je imala visoke čizme s potpeticama, a na lice stavila masku i započela svoju tačku tverkovanja.

 

Na kraju ove plesne izvedbe, Stefani je napravila salto unazad i trčeći tačku završila špagom. 

Sve zvanice na venčanju bile su oduševljene ovim nastupom, a slično je reagovala i publika na internetu jer je snimak nastupa u kratkom roku postala viralna.

 

Nevesta je rekla kako je želela da nastup ostane iznenađenje jer joj je namera bila da njen suprug Džastin i gosti uživaju u dobrom šou.

 

– Sećam se reakcija gostiju kad sam krenula sa nastupom. Svi su bili oduševljeni. Videla sam tamo i svog supruga. Htela sam da i on bude zadivljen i da svi budu srećni – rekla je Pejnova, a prenosi 24sata.hr.


Izvor: 24sata.hr
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.