STRAVIČNO: Toni Cetinski pregazio čoveka!


Objavljeno: 2017-11-03 20:53:00Jedna osoba stradala je u Rovinju, sumnja se da ju je pregazio popularni pevač Toni Cetinski. Zasad se ne zna da li je smrt posledica saobraćajne nesreće ili nečeg drugog.


Foto: Toni Cetinski

 

Naime, rovinjskoj policiji je oko 14 časova javljeno da je u Pustoj ulici automobil marke "mercedes", kojim je upravljao Toni Cetinski udario muškarca koji je ležao na putu.

 

"Učestvovao sam u nesrećnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon uviđaja", kratko je nakon nesreće rekao pevač.

 

"Potresen sam i nemam reci kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovek može preživeti", kazao je Toni.

Policija je osigurala mesto nesreće, a stigao je i državni tužilac radi utvrđivanja svih okolnosti, odnosno obavljanja uviđaja nakon čega će biti jasnije da li je muškarac poginuo u saobraćajnoj nesreći ili je nešto drugo u pitanju.

 

Kako "Glas Istre" nezvanično saznaje vatrogasci su u Pustoj ulici morali da podignu "mercedes" jer se zaustavio na telu nesrećnika.

 

Ulica u kojoj se ovo dogodilo je jednosmerna i prilično uska tako da je u njoj gotovo nemoguća brža vožnja.

 

"Bilo je puno dece, baš su se vraćala iz škole. U prvi tren nismo znali ko je vozio. Čovek je već ležao na ulici kada je on naišao. Izašao je iz kafića u kojem se ljudi okupljaju i piju vino", kazao je očevidac nesreće.

 

Prema medijskim navodima, pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića i ležao na putu u trenutku kada je Cetinski naišao u svom automobilu.

 

Mirko Cetinski, otac Tonija Cetinskog rekao je za portal Glas Istre sledeće:

 

"Toni je u šoku. Kad je došao iza ugla, osetio je da nešto "struže" ispod auta. Čovjek je ležao na drumu i očito ga nije video, a da li je već bio mrtav, zaista ne znam. Stvarno je nemoguće da je Toni na tom mestu vozio brzo jer je ulica vrlo uska. O stradalome znam samo da se radi o nekom Braci, koji, kako sam čuo, skuplja i prodaje boce, i sve ono što zaradi potroši u obližnjem lokalu", rekao je na mestu nesreće potreseni Mirko Cetinski.


Izvor: Alo/Glas Istre
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.