ŠOKANTNO! Nemica ima grudi teške18 kilograma!


Objavljeno: 2018-11-26 15:57:00Mejra Hils umetničkog imena Beshine iz nemačke je žena s najvećim veštačkim grudima na svetu njeno poprsje (grudi) teške su ukupno 18 kilograma...


Foto: zanimljivostdana.com

Kako ne postoje grudnjaci za njenu veličinu, mora da ih posebno naručuje, a to nije jedini problem s kojim se susreće.Teško obuva cipele jer od ogromnog poprsja ne vidi sopstvene noge.

 

"Htela sam da imam sve veće i veće grudi. U jednom trenutku, kada sam došla do određene veličine, fanovi iz celog sveta počeli su da mi govore da imam najveće veštačke grudi na svetu. To mi je bilo super i zvučalo mi je zanimljivo pa sam se osećala kao da sam nešto uspela u životu. Ali, za mene je najvažnije što mi moj unutrašnji glas govori da još nisam došla do svog cilja. Moji fanovi znaju na što mislim" ispričala je Mejra Hils, rodom iz Hamburga.

 

Sve majice i topovi koje ima moraju biti jako rastegljivi, a na probleme nailazi i u malim prostorima poput liftova i automobila. "Naravno da mi je teško da obuvam cipele ili brijem noge, jer ih uopšte ne vidim. Više nikako ne mogu da spavam na stomaju, ali ni na leđima jer su mi grudi preteške.

 

Na boku spavam bez problema" kazala je. Inače Mejra je visoka je 167 cm i ima 59 kilograma, a grudi su joj veličine 70Z.

 

Takođe vas podsećamo da žena sa najvećim prirodnim grudima na svetu (službeno Ginisova knjiga rekorda ) je amerikanka Annie Hawkins-Turner čije grudi su teške skoro 30 kilograma dok je broj njenog grudnjaka službeno 102 ZZZ! Inače, Annie je pati od bolesti zvane gigantomastije, pa joj zbog toga grudi postepeno povećavaju


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.