SMRŠALA 63 kg da ispuni poslednju želju mužu!


Objavljeno: 2017-09-07 12:36:00Prema prognozama lekara, Riki Karington će živeti još 15 meseci, jer na mozgu ima neizlečiv tumor. Njegova supruga Tajlor odlučila je da mu ispuni poslednju želju i – smrša zbog njega.


Foto: Vaga za merenje

 

Tajlor je u trenutku kada je saznala strašnu vest imala 127 kilograma. Posle šoka i prihvatanja činjenice da će voljenog čoveka uskoro zauvek izgubiti, shvatila je da treba nešto da preduzme kako bi bila u što boljoj fizičkoj formi i da sve dane koje im preostanu provedu što bolje.

 

– Ugradila sam gastro bajpas, počela sam da vežbam i zdravo se hranim. Mom mužu je jako važno kako izgledam, a do sada nisam bila baš najsavesnija. Izbacila sam sve nezdravo i smršala 63 kilograma. Hoću da nadoknadim sve trenutke koje zbog izgleda nisam provela u bikiniju – ispričala je.

 

Ranije je bila i na meti osuda zbog kilaže, bojala se svega, osećala se jadno, a sada ima puno energije i samopouzdanja.

 

– Pre su moje reakcije i emocije bile usmerene na hranu, bilo da sam tužna ili srećna. Kada su Rikiju rekli da ima tumor na mozgu i da neće još dugo da živi, znala sam da nešto moram da promenim – rekla je Tajlor.

 

Ova hrabra žena kaže da planira da počne aktivnije da se bavi bodibildingom, da se takmiči, a muž je u svemu podržava, prenose mediji u regionu.


Izvor: Krstarica
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.