SITUACIJA: Na nastup mi došle i sadašnja i bivša!


Objavljeno: 2017-11-06 11:49:00Popularni pevač Saša Kovačević nastupio je u Beogradu posle dužeg vremena, a koliko je omiljen među devojkama, pokazuje podatak da su ga slušale i bivša i sadašnja izabranica!


Foto: Saša Kovačević

On je na nastup u jedan beogradski klub stigao malo posle ponoći vidno raspoložen i nasmejan, a mi nismo mogli da ga ne pitamo da li je razlog što ga nema češće u prestonici veličina honorara koji traži, a koji vlasnici klubova ne mogu ili ne žele da isplate.

 

- Vidite da ima onih koji znaju da je moj honorar u skladu sa onim što pružam publici i onih koji mogu da me isplate. Jednim delom možda i jeste novac, a jednim delom je i produkcija, koja je pojačana, pa nemam mogućnost nastupanja tamo gde to ne može da se isprati - rekao je pevač za „Alo!”.

 

Njegov dolazak izazvao je mnogo pažnje, stotine devojaka čekale su u redovima da se slikaju sa njim, a nije moglo da nam promakne da je nekoliko minuta posle Saše u klub ušla njegova nova izabranica Zorana Tasovac. Njihova veza traje već neko vreme, ali par ni ovog puta nije želeo da se pojavi zajedno i privlači pažnju medija. Lepa crnka smestila se kod Sašinog brata i zajedničih prijatelja, ali ono što je usledilo iznenadilo je prisutne.

 

Neposredno posle uvodnih taktova prve pesme, u klub je ušla Sasina bivša devojka Jovana Jocić. Sa društvom je sela u separe udaljen nekoliko metara od bine, a kako je veče odmicalo, bilo je jasno da želi da privuče Sašinu pažnju. Neumorno je igrala uz svaku njegovu pesmu i sve vreme ga je gledala, ali Saša je ostao hladan. Sreća u nesreći bila je što su bivša i sadašnja devojka ovog zavodnika bile na suprotnim krajevima kluba, pa nije bilo mogućnosti da jedna drugu vidi, a njegov prijatelj našalio se na račun situacije u kojoj se Kovačević našao:

 

- Je l’ vidite vi kakav je to šmeker, zavodnik i gospodin. Samo njemu može da pođe za rukom da peva i bivšoj i sadašnjoj devojci, a da to prođe bez ijednog problema - rekao je on.

 

Ipak, Jovana je posle jednog sata napustila klub, a kako je pevač bio na bini, oni se nisu pozdravili.

 

 

Podsetimo, Saša i Jovana bili su zajedno četiri godine, a par je odlučio da stavi tačku na vezu zbog čestih nesuglasica, pa se ona u januaru ove godine iselila iz stana u kojemm su živeli. Kako je Saša izgledao bolje i srećnije nego ikad, pitali smo ga da li je to zbog nove partnerke.

 

- Mislim da je Zorana ona prava - rekao je za „Alo!” pevač uz široki osmeh.


Izvor: Alo
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.