SEKS U PRIRODI: Najbolji prijedlozi


Objavljeno: 2019-06-28 10:21:00Seks vam je postao rutinski. Prebacite ga iz spavaće sobe na otvoreno, potaknite adrenalin, probudite libido i uživajte skrivajući se od znatiželjnih pogleda, prepušteni novootkrivenoj strasti.


Foto: Da li ste za seks u prirodi?

 

Seks na otvorenom dodatno budi čula. Osjećaj povjetarca na goloj koži, miris mora ili trave, stimuliše na jedan novi način i djeluje erotično, a kad još tome pridodamo uzbuđenje i strah da ne budemo uhvaćeni, doživljaj seksa potpuno je nov.

 

Topli proljećni i ljetni dani idealni su za ovakav tip eksperimenta, a kako bismo vam olakšali potragu za idealnim mjestom, donosimo vam pet najboljih lokacija na otvorenom koje bi trebalo da vam omoguće privatnost a, ipak, pružiti čar i osjećaj da ste u zabranjenoj zoni.

 

Dvorište ili terasa

 

Ukoliko imate kuću, okućnica u zelenilu idealno je mjesto da začinite seksualni život, ali kao dobra alternativa može poslužiti i terasa, naravno, zaštićena zelenilom, kako ne biste dobili prijavu susjeda koji bi eventualno mogli vidjeti vaše intimno druženje. Kako biste, ipak, smanjili rizik da vas neko slučajno ulovi, seks praktikujte rano ujutro ili predveče, kad nema toliko puno svjetla.

 

Na plaži

 

Ova lokacija svakim danom postaje sve aktuelnija, a vjerujemo kako je upravo plaža mjesto gdje su svi bar jednom začinili svoj seksualni život. Seks na plaži uzbudljiv je jer ga povezujemo s odmorom i spontanošću. Morski vazduh, šum talasa, so na koži, mogu biti vrlo uzbuđujući i poticajni. Sakrijte se iza stijena ili sačekajte sumrak da svi odu s plaže, stavite udobnu mekanu ležaljku i ručnik i prepustite se pravom užitku uz more.

 

U moru

 

Mokri seks zna biti poprilično divlji. Stajati u moru i balansirati između zagrljaja i talasa, sve to začinjeno skliskom mokrom kožom, može biti jako uzbuđujuće. Ali ono što svakako morate imati sa sobom kako bi seks bio bezbolan je silikonski lubrikant koji će olakšati penetraciju.

 

U čamcu

 

Ima li šta intimnije od dvoje ljudi koji se nalaze u malom čamcu nasred mora i vode ljubav. Čista romantika i povezanost. Voditi ljubav na čamcu nasred mora može biti ispunjenje vaše fantazije. Svakako pripazite da budete dovoljno udaljeni od obale, kako vaše seksi-igrice ne bi vidjeli i ostali.

 

U šumi

 

Ima nešto divlje, uzbuđujuće i opasno u seksu u prirodi. To je idealno mjesto da se oznojite na drugačiji način. Ali, na ovoj lokaciji pazite da se zaštitite od insekata, a ne zaboravite ni na redovnu zaštitu prilikom seksa.


Izvor: Nezavisne
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.