SEKS: Ženski trikovi koji će dovesti muškarce do ludila!


Objavljeno: 2018-05-24 09:41:00Neki jednostavni pokreti i potezi žena muškarce mogu naterati da potpuno izgube glavu. Ovo su potezi žene kojima nijedan muškarac ne može odoleti.


Foto: Ženski trikovi u krevetu

 

1. Vole kada ih žena pogleda ravno u oči tokom seksa. Ukoliko se ne stidi, idealno je da ponekad uputi drski, zavodljivi pogled i eksplozija strasti je zagarantovana.

 

2. Predigra je okej, ali muškarci ipak vole glavnu akciju. Trenutak u kojem žena preuzima inicijativu i prelazi sa uvoda na glavni čin, kažu mnogi, užariće odnos.

 

3. Pogled koji uputi muškarcu tokom oralnog seksa, za mnoge je neprocenjiv seksi trenutak koji uzbuđenost i podiže na nov nivo.

 

4. Seks nije rezervisan za ćutanje, smatraju mnogi muškarci. Izuzetno ih pali kada žena kaže šta voli i u čemu najviše uživa. Još ako im to zavodljivo šapne na uvo tokom akcije, mogli bi da vrisnu od zadovoljstva.

 

5. Obožavaju kada žena strastveno i nenadano preuzme inicijativu i još im pri tome kaže kako želi seks sada i odmah. Nakon takvog strelovitog uvoda, nijedan muškarac ne može da ostane hladan.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.