SEKS: Žene! Stižu muške lutke, neumorne su...


Objavljeno: 2018-10-26 10:41:00Muškarci bi uskoro mogli biti zamijenjeni robotima koji će ženama moći da pruže vrhunsko seksualno iskustvo, piše Disclose.


Foto: Disclose

 

Muškarci će uskoro postati suvišni u spavaćoj sobi, bar za neke žene, jer bi ih možda mogli zamijeniti roboti koji će korisnicama moći da priušte vrhunsko seksualno zadovoljstvo. "Seks roboti" su se na slobodnom tržištu pojavili prije nekoliko godina i u posljednje vrijeme sve su popularniji.

 

Međutim, i same lutke za zabavu više nisu kao što su nekad bile. Real Doll je kompanija koja je promijenila percepciju ljudi kada je riječ o lutkama za pružanje seksualnog zadovoljstva, a sada kompanija radi na stvaranju lutki "muškog pola".

 

Iz kompanije Real Doll izjavili su da seks lutka može pružiti zadovoljstvo kao i živi partner, dok je u stanju da ostvari čak i verbalnu komunikaciju. To može značiti da će žene zajedno s lutkom moći i da razgovaraju prije, tokom i nakon seksa. Muške lutke će biti programirane jedinstvenim razgovorima, a svaka će imati svoju priču.

 

Gabriel, kako je nazvana ova serija robota, može da ima odnos cijelu noć ako je potrebno, jer ne pati od problema vezanih za seksualne performanse kao što se to desi pojedinim muškarcima.

 

Takođe, ljubavni roboti danas izgledaju mnogo realnije nego ikad prije. Ljubavne lutke danas izgledaju stvarno, ali i funkcionišu mnogo stvarnije od starijih lutaka napravljenih od plastike. Današnje ljubavne lutke su tradicionalno napravljene od silikona koji je po strukturi vrlo sličan koži.


Izvor: Disclose
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.