SEKS: U kojim godinama su muškarci najbolji!


Objavljeno: 2020-06-05 14:13U istraživanju koje je završeno nedavno, ustanovljeno je da su muškarci najbolji u seksu sa 29 godina, a već narednog leta počinju da brinu o pivskom stomaku!


Foto: Muškarci i njihove navike

Britanski „Dejli mejl“ je otišao korak dalje i otkrio još neke zanimljivosti o jačem polu.

 

Sudbonosno „da“ najčešće izgovore u 32, a godinu dana kasnije dobiju prvo dete, Prvi posao nalaze u proseku u 21. godini, tokom života menjaju radno mesto šest puta, na bolovanju provode 125 dana i bar jednom dožive romansu na poslu.

 

Posao nađu u 21. godini i promene šest radnih mesta u životu, a prvo dete dobijaju u 33. godini.


Sa 23 godine najčešće polože vozački ispit (48 odsto njih iz prvog pokušaja), u 29. najviše uživaju u seksu, a godinu dana kasnije već imaju problem sa pivskim stomakom. Sa 35 godina muškarci ozbiljno brinu o svom izgledu, a najviše ih muči ćelavost koja je nasledna kod oko 40 odsto pripadnika jačeg pola. Na početku pete decenije misle da više nisu privlačni ženama i tada se bore sa krizom srednjih godina.

 

Lepši pol smatra da su muškarci sazreli tek sa 43 godine, kada se suočavaju i sa prvim razvodom, a u 49. najčešće varaju. Sa 50 godina muškarci doživljavaju poslovni vrhunac i najviše zarađuju.


Izvor: Krstarica

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.