SEKS: Kako začiniti uobičajenu misionarsku pozu?


Objavljeno: 2019-05-30 14:13:00Misionarska poza jedna je od najklasičnijih i najčešćih seks poza na svijetu. Nekima je ona omiljena poza, dok neki misle da je već previše puta isprobana i dosadna. No to ne treba da bude tako, postoji mnogo načina na koje možete začiniti ovu pozu i otkriti u njoj nove užitke.


Foto: Misionarska poza - može i ona da bude "prljava"!

 

Misionarska poza može takođe biti ”prljava”

 

Za ovu pozu uvaženo je mišljenje da je pristojna. No to ne mora biti tačno, ona može i romantična, ali i brža i grublja. Radi se samo o vašem stavu prema pozi i seksu uopšte. Možete odlučiti da li želite nježne poljupce po vratu i poglede u oči ili ubrzati stvari s partnerom i strastveno se grliti.

 

Koristite stimulaciju klitorisa

 

Isprobajte modificiovanu verziju misionarske pozu u kojoj se vaš partner popne malo više na vas i pravi pokrete tijelom tako da istovremeno stimuliše klitoris. Ova varijanta misionarske poze može uveliko olakšati postizanje orgazma.

 

Krećite se više

 

Kao i kod drugih poza, sve je više seksi ako ste vi i vaš partner uživljeni u seks. To znači da će misionarska poza biti mnogo bolja, ako se malo više krećete i ritmički pratite partnerovu penetraciju, umjesto da nepomično ležite.

 

Ne plašite se prljavih razgovora

 

Ova je poza savršena upravo za to. Vi i vaš partner držite lice jedno pored drugog tako da lakše možete šaputati sve što vam padne na pamet. A takođe čvršćim zagrljajima ili drugim akcijama možete automatski reagovati na ”prljave” riječi.


Izvor: Nezavisne
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.