Rus ugrizao medveda za jezik!


Objavljeno: 2019-06-11 18:47:00Kakva čudna ali istinita vest čovek ugrizao medveda za jezik! Naravno ovo se desilo u samoodbrani, jer se rus borio za svoj život...


Foto: ilustracija

Bizarnu ali zanimljivu vest potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Tuve u južnom Sibiru.

 

Kako se navodi u tom izveštaju, tri prijatelja su spremala ručak uz logorsku vatru i sakupljala rogove jelena u šumi na području prirodnog rezervata Kutinski u okrugu Pi-Keem.

 

Jedan od njih je naleteo na medveda. Počeo je glasno da viče da bi ga odvratio od napada, ali ga je životinja ipak napala. Očajni čovek, rveći se s medvedom u borbi za život, odlučio se na nesvakidašnju samoodbranu — ugrizao je medveda za jezik i otkinuo deo, nakon čega ga je medved pustio i pobegao u šumu.

 

Povređeni sakupljač rogova uspeo je potom nekako da dozove svoje prijatelje i oni su pozvali hitnu pomoć. Junak ove neobične priče smešten je u bolnicu s povredama na licu, glavi, rukama i stomaku.

 

Trojica prijatelja kažnjena su zbog kršenja protivpožarnih propisa i paljenja vatre u šumi. Srećni što su uopšte preživeli i imaće šta da ispričaju svojim unucima.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.