Muzička zvezda Aleksandra Prijović sve je raspametila izdanjem u kupaćem kostimu. Aleksandra se danas pojavila na rođendanu svog prijatelja i saradnika, kompozitora i tekstopisca Dragana Brajovića Braje, a budući da je proslava bila organizovana na bazenu, pevačica je sve vreme bila u ljubičastom bikiniju koji je istakao njenu figuru.

"> Muzička zvezda Aleksandra Prijović sve je raspametila izdanjem u kupaćem kostimu. Aleksandra se danas pojavila na rođendanu svog prijatelja i saradnika, kompozitora i tekstopisca Dragana Brajovića Braje, a budući da je proslava bila organizovana na bazenu, pevačica je sve vreme bila u ljubičastom bikiniju koji je istakao njenu figuru.

" />


Reklamira nove silikone!


Objavljeno: 2020-09-07 12:57Muzička zvezda Aleksandra Prijović sve je raspametila izdanjem u kupaćem kostimu. Aleksandra se danas pojavila na rođendanu svog prijatelja i saradnika, kompozitora i tekstopisca Dragana Brajovića Braje, a budući da je proslava bila organizovana na bazenu, pevačica je sve vreme bila u ljubičastom bikiniju koji je istakao njenu figuru.


Foto: Aleksandra Prijović

Ona je najpre napravila selfi na kojem je u prvom planu njen bujni dekolte, što je izmamilo mnoge uzdahe, a potom se latila mikrofona i na oduševljenje svih prisutnih zapevala.

 Aleksandra je otpevala numeru "Sačuvaj tajnu", koju u originalu izvodi Dušan Kostić.

 


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.