Razvodi se poznata TV voditeljka!


Objavljeno: 2020-07-31 12:38Nakon višemesečnih šuškanja o tome da se Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin razvode, informacija je sada zvanična. Naime, voditeljka je posle skoro 10 godina podnela papire za razvod braka, a već duže vreme ona i muž ne žive na istoj adresi.


Foto: Sanja Marinković podnela zahtev za razvod

- Papiri su na sudu. Svako od njih uživa u svom životu. Sanja je nedavno bila u Rovinju sa njihovim sinom i njegovim drugarima, živi potpuno normalno, nema mesta lošoj energiji - kaže naš izvor.


Ovim povodom pozvali smo Sanju, koja nas je zamolila da joj napišemo SMS pošto je na sastanku. Ubrzo je stigao i komentar na temu razvoda.


- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - napisala nam je Sanja u poruci.


Podsetimo, Sanja i Aleksandar venčali su se 2011. godine, u limuzini, dok su se vozili ka aerodromu.


Sanja je umesto venčanice nosila elegantnu crvenu haljinu, a njen muž nosio je tamnoplavi sako i sive pantalone. Posle venčanja, sa sinom, braćom i njihovim suprugama otputovali su u Pariz.


Slavlje je trajalo nekoliko dana, nakon čega su se vratili u Beograd.


Inače, Sanja je burmu skinula još prošle godine, a kroz njene izjave moglo se jasno zaključiti da je ljubav sa Aleksandrom na izdisaju, te da će uskoro biti i zvanično da se razvode.


Izvor: BlicCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.