Rada i Haris grade kuću u Bosni!


Objavljeno: 2019-08-16 17:07Pevačica Rada Manojlović i njen izabranik Haris Berković odlučili su da sagrade ljubavno gnezdo van Srbije, s obzirom na to da u Beogradu žive u iznajmljenom stanu.

 

Pošto je Haris često na relaciji Beograd - Gradačac, oni su odlučili da svoj budući dom sagrade na jednom od imanja koje je mladi pevač dobio od dede.


Foto: Dragana Udovičić

"Haris često koristi priliku da dode do rodnog mesta, međutim, od kada je otpočeo ljubavnu vezu sa Radom, više je u Beogradu, što ga ne ometa da kad ima slobodnog vremena ode kući. Medutim, Rada i on su došli na ideju da osim što kupuju stan u Beogradu, sagrade i malu kuću na porodičnom placu u Bosni. Haris je mnogo vezan za svoj rodni grad, pa jedva čeka da radovi krenu. Jeste da je Rada sa njegovom porodicom u odličnim odnosima, ali vole da imaju privatnost. Zato je kuća idealno rešenje za njih dvoje", kaže izvor upućen u celu priču.

 

Oni su, kako navodi naš izvor, prvo mislili da na placu sagrade montažnu kuću, ali su odustali od te ideje.

 

Rada i Haris

 

"Ne žele veliku kuću, otprilike oko 100 do 150 kvadrata. Rada voli manja mesta i nikada nije bežala od novca toga. Svi znaju koliko je ranije uložila u kuću u Četerežu. Zato Haris i ona žele da to bude pravo njihovo malo carstvo u koje će dolaziti s vremena na vreme. Radove će osim vođe tima, nadgledati i Harisov otac Mirsad", otkriva naš izvor.

 

Iako se ranije pisalo da nisu u dobrom odnosu Rada i njen budući svekar, Mirsadje to demantovao, te pohvalio pevačicu i da mu ne smeta što postoji razlika u godinama izmedu njegovog sina i Manojlovićeve.

 

Inače, i Radin tata Rade je ranije govorio da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje. Ni Manojlovićeva nije bila škrta na rečima kada su odlasci u Bosnu kod budućih svekrve i svekra u pitanju. Ona je u više navrata isticala da se jedino tamo lepo odmori, ugasi mobilni telefon i uživa u prirodi.


Izvor: Kurir.rsCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.