RAZVOD u toku, a već se viđa sa kolegom...


Objavljeno: 2018-12-06 12:56:00Nedavno je pevačica Andreana Čekić objavila status na društvenim mrežama da se razvodi od svog supruga Ivana Miladinovića sa kojim je u braku bila samo nešto više od godinu dana.


Foto: Andreana Čekić

 

Ovo njeno obraćanje putem društvenih mreža sve je iznendailo, a još više vest da ona i dalje živi sa svojim bivšim suprugom jer razvod još uveknije okončan.

 

Međutim, ono što je sve zanimalo je upravo razlog njihovog rastanka jer je pevačica napisala smo da se rastaju a da će i dlaje ostati poslovni saradnici i prijatelji jer je to najbolji oblik ljubavi.

 

Mnogi su posumnjali da postoji i neko treći, a ekipa Paparaco lova Andreanu je uhvatila sa pevačem Emirom Đulovićem. Posle jedne emsije Andreana i Emir su se vozili po gradu u njegovom automobilu, a onda su stali ispred jedne zgrade, izašli iz automobila i tamo ostali više od sat vremena. Pevačicu je posle toga kolega odvezao do stana u kom Andreana živi sa svojim još uvek zakontim suprugom Ivanom jer je razvod još uvek u toku.

 

Nije bilo poljubaca, i drugih razmenjivanja nežnosti, tako da se još uvek ne može tvrditi da su njih dvoje u emotivnoj vezi, ali vreme će pokazati, piše Pink.rs.

 

Podsetimo, nedavno je isplivala priča da je Andreanin muž slao i poruke jednoj rijaliti zvezdi, kao i da pevačica koja je to saznala nije mogla da pređe preko toga, pa da je to bio razlog njihovog rastanka.


Izvor: Blic
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.