RADA: NE, neću ga operisati!


Objavljeno: 2018-03-26 09:45:00Rada Manojlović već duži period uživa u skladnoj vezi sa kolegom Harisom Berkovićem.   Nedavno se u medijima pojavila informacija da Rada zbog Harisa planira da ide pod nož.


Foto: Rada Manojlović

Naime, spekulisalo se da Manojlovićeva želi da operiše nos i to zbog svog dečka. Rada je po prvi put progovorila na ovu temu i otkrila da li isitina da planira da uradi esetsku korekciju.

 

- Nije tačno! Kada nije morao do sada da se sređuje, ne mora ni sada. Ja sam rekla ako budem uradila bilo kakvu estetsku korekciju na sebi, biće zato šta je to želim i zato što ja osećam potrebu. Haris nije takav muškarac koji bi tražio to od devojke. Ne bih ja bila s njim da je on takav - otkrila je Rada u emisiji "Glamur". Pričalo se i da je Rada stavila tačku na vezu sa mlađim kolegom, međutim njih dvoje i dalje uživaju u ljubavi. Kako kaže još uvek ne planira svadbu, jer smatra da Haris treba još da proživi.

 

- Previše je mlad, neka proživi još malo od života što mu je ostalo pre nego što ga zarobim - rekla je pevačica kroz smeh.

 

 


Izvor: Alo!
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.