Prvi put javno o ženinom samoubistvu


Objavljeno: 2017-11-13 11:31:00Pokojna žena ga je ostavila, a sadašnja se bori sa kancerom. Bora Drljača ni deset godina posle smrti supruge Verice, koja je pronađena mrtva u parku, ne zna zašto je ona digla ruku na sebe.


Foto: Boro Drljača

 

Izrevoltiran optužbama Žiže Stojanović da je krivac za ženino samoubistvo, pevač je odlučio da otvori dušu.

 

- I dan-danas patim za Vericom. I pre toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvesti na podu i odmah je odvezao na VMA. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Verujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je sprečim - priča Bora u suzama.

 

Pevača je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.

 

- Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Deca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim. Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gde je inače išla da vežba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! - priča Bora u dahu i nastavlja:

 

- Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, obesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na decu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, grešio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri meseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao - zaključuje Drljača.

 

Borina sadašnja nevenčana supruga Rada bori se s karcinomom dojke. Pre pet godina je operisana, ali bolest joj se vratila.

 

- Operisana sam 2012. godine, pa sam 2014. godine ponovo primala hemoterapiju. Prošle godine sam se opet razbolela, dobila metastazu na plućima i vratio se karcinom dojke. Bez obzira na sve, ne odustajem! Borim se! Prvo verujem u Boga, pa onda u samu sebe. Imam veliku Borinu podršku. Toliko sam ponosna na njega - kaže Rada.


Izvor: Kurir
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.