Prva ozbiljna bračna svađa!


Objavljeno: 2018-07-06 13:03:00Iako su se pre samo dve nedelje zakleli na večnu ljubav, popularni par Aleksandra Prijović, sada Živojinović, i Filip imaju nesuglasice.


Foto: Prija i Filip (foto: Zorana Jevtić)

 

Naime, oni su nedavno viđeni pred pevačicin nastup kako se raspravljaju o tome gde će ubuduće živeti.

 

Sukob je izbio upravo zbog toga da li će život nastaviti u Srbiji ili će sreću pronaći u Americi. Filip insistira da na nekoliko meseci promene mesto boravka i da se odsele iz Srbije u Majami, gde bi nastavili život, daleko od porodičnog doma. Međutim, Prijini planovi su nešto drugačiji.

 

- Aleksandra i Filip nikada do sada nisu imali nikakvih čarki, sve probleme su rešavali u hodu, te tako žele i da bude i sa novonastalim problemima koji očigledno postoje več duže vreme. Na većinu nastupa Filip prati Aleksandru, te je tako bilo i ovog puta. Prethodnih dana vodili su polemiku o tome gde treba da bude njihov život stacioniran, jer Filip ima veliku želju da se vrati u grad gde je proveo veći deo života. Međutim, Aleksandra smatra da to nije dobro za nju jer želi da nastavi karijeru u istom smeru kao što je do sada radila. Novopečeni suprug smatra da je za njih najbolje da budu u Americi, gde će osnovati porodicu. Sa druge strane, Aleksandra želi da to bude Srbija i da bi joj odvojenost od bliskih ljuti veoma teško pala - kaže izvor upućen u čitavu situaciju.

 

- U trenutku kada je svađa planula pred njen nastup, bilo je vidno da je pobesnela i samo mu je na kraju poručila: "Zamoliću te da stavimo tačku na tu priču sada i da je nastavimo sutra jer nije ni vreme ni mesto da o tome diskutujemo", a on ju je potom poljubio i rekao da će se sve rešiti. Izvinio se zbog svoje plahovitosti, ali ona je otišla - otkriva izvor.

 

Živojinovići su razgovarali istim povodom i doneli odluku da za sada ostanu u Srbiji, međutim Filip potencira da ipak još jednom razmisle, što je Priju dovelo do ludila. Naročito što se sve dogodilo pred nastup, kada treba da bude fokusirana na publiku. Filip želi da odu bar na šest meseci i vide kakav će im život biti, a ako im ne ide da se vrate u Srbiju. Ubrzo nakon svađe otputovali su u Monte Karlo, a kako će se dalje odvijati situacija, ostaje nam da vidimo.

 


Izvor: espreso.rs
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.