Postoje samo 2 fotke Čoline supruge, pogledajte ih!


Objavljeno: 2019-11-29 14:26Pevač Zdravko Čolić jedan je od retkih koji vodi potpuno skladan i miran privatni život. Uprkos tome što je najveća zvezda na ovim prostorima, mnogi komentarišu da je Čola sasvim prirodan, te da je opušten i privatno. Dok se o njegovoj karijeri sve zna, o privatnom životu ne voli preterano da govori. U braku je preko 18 godina, a supruga Aleksandra Čolić rodila mu je dve ćerke - Unu i Laru.


Foto: Zdravko Čolić

Venčali su se 2001. godine, na potpuno neočekivan način:

 

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života - rekao je svojevremeno Zdravko.

 

Inače, nedavno je opisao kako je pre 19 godina upoznao Aleksandru koja je bila student geografije.

 

Zdravko i Aleksandra (foto: RAS)

 

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, nastavili smo da se viđamo, a s vremenom smo počeli da se zabavljamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige. Preemotivan sam i ne mogu da budem strog tata, pa deca kolo vode. Veoma je odgovorno živeti sa tri žene, ali i veoma lepo - rekao je nedavno.

Iako je Zdravko javna ličnost, supruga Aleksandra nikako ne voli da se eksponira u javnosti. Zato na internetu postoje samo dve njene fotografije, a društvene mreže nema.

 

Aleksandra Čolić (foto: Paparazzo lov)


Izvor: BlicCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.