Posle 25 godina britanskog političara ostavila žena


Objavljeno: 2018-09-07 15:31:00Bivši ministar spoljnih poslova Velike Britanije razvodi se od supruge Marine Viler, sa kojom je bio u braku 25 godina. Britanski tabloidi pišu da je glavni razlog Džonsonova preljuba.Boris Džonson i Marina Viler već nekoliko meseci ne žive zajedno, ali nameravaju da ostanu prijatelji kako bi nastavili da budu podrška svojoj deci. Oni su razvod potvrdili u zajedničkom saopštenju.


Foto: YouTube screenshot

“Pre nekoliko meseci, posle 25 godina braka, odlučili smo da je u našem najboljem interesu da se raziđemo. Dogovorili smo se da se razvedemo i taj proces je u toku. Kao prijatelji, nastavićemo da podržavamo naše četvoro dece", naveli su oni u saopštenju.

 

 

 

Kako prenose britanski tabloidi, razlog njihovog razvoda bi mogla da bude Borisova preljuba. Naime, Marina Viler ga je više puta zbog toga izbacivala iz kuće, ali bi se kasnije pomirili. Povodom razvoda oglasila se i njihova ćerka Lara, koja je svog oca nazvala u jednom intervjuu "sebičnim kopiletom" i rekla da njena majka više nikada neće da mu se vrati.

 

 

Boris Džonson je među konzervativcima glavni favorit za potencijalno mesto premijera nakon Tereze Mej. Marina Viler je kraljičin advokat, a već 30 godina bavi se pravom. Njih dvoje venčali su se 1993. godine i imaju četvoro dece. Bili su dugogodišnji prijatelji, a upoznali su se tokom studija u Briselu. Marinin otac Čarls Viler je radio kao dopisnik za BBC, dok je Borisov otac bio u Evropskoj komisiji.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.