Policijska stanica zatvorena zbog najezde buva!


Objavljeno: 2019-05-08 18:50:00U Parizu je jedna policijska stanica zatvorena je zbog najezde buva ili stenica koje su buvkalno izgrickale policajce i ostalo zaposleno osoblje objavio je danas sindikat policajaca, ističući da su uslovi za rad u potpunosti neprihvatljivi...


Foto: ilustracija

"Već nekoliko dana službenici policijske stanice u pariskom 19. arondismanu žrtve su najezde buva, a možda i stenica koje ugrožavaju njihov rad. Uslovi rada su neprihvatljivi" navodi se u saopštenju i dodaje da je zbog ujeda više zaposlenih potražilo pomoć lekara.

 

Za sada se ne zna da li se radi o buvama ili stenicama ili obe vrste insekata. Zbog tog problema, neki poslovi, poput istraga, premešteni su u nedelju u aneks zgrade, a posete za javnost policijskoj stanici do daljeg su zabranjeni, prenosi Index.

 

Sindikat traži potpunu dezinfekciju celokupnog prostora policijskih zgrada, što bi moglo da potraje najmanje 48 sati. Te kako su dodalii da takvo stanje traje već tri nedelje, bez obzira na to što su zaposleni pet različitih kompanija obavili dezinfekciju pojedinih delova policijske stanice.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.