Pobedio na izborima iako je umro!


Objavljeno: 2018-11-08 15:43:00Izgleda gotovo neverovato ali je živa istina! Američki republikanac Denis Hof, vlasnik nekoliko bordela, koji je preminuo u oktobru, pobedio je na izborima za parlament savezne države Nevade iako je umro jer to omogućava izborni zakon...


Foto: kurir.rs

Hof je osvojio 63 odsto glasova i pobedio je demokratsku kandidatkinju Leziju Romanov, preneli su lokalni mediji. Bogati vlasnik lanca bordela umro je 16. oktobra u jednom od njih - "Ranču ljubavi".

 

Veče pre, proslavio je 72. rođendan raskošnom zabavom. Hof je pronađen mrtav prošlog oktobra, ali su glasački listići već bili odštampani. Umro je u istom apartmanu u kojem se 2015. godine predozirao Lamar Odom, bivša NBA zvezda, piše "Njujorker".

 

U kampanji je obećavao ukidanje poreza i zaštitu prava na posedovanje i nošenje oružja. Sebe je rado opisivao kao "Trampa iz Paksrampa" (grada u Nevadi). Američki mediji navode da su ga dve bivše radnice optužile za seksualno napastvovanje i silovanje. Hof je optužbe negirao.

 

Inače , izborni zakon u Nevadi dozvoljava zadržavanje kandidature i kad premine kandidat. Lokalni političari će imenovati njegovog naslednika. Hof je bio vlasnik šest legalnih bordela u Nevadi i bio je zvezda rijalitija za odrasle "Cathouse" televizije HBO.


Izvor: zanimljivostidana.com
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.