Pevačice koje su najčešće ugrađivale silikone


Objavljeno: 2020-01-26 11:09Malo je pevačica koje se mogu pohvaliti da je na njima sve prirodno i da nisu posećivale plastičara. Trend i potreba da se silikonima istaknu obline sve je češći, a iako ranije gotovo!


Foto: Estrada ne žali na silikone

Ipak, implantati su mnogima od njih ugrozili zdravlje, o čemu su takođe otvoreno govorile i savetovale devojke da dobro razmisle pre nego što se odluče da odu pod nož. Jelena Kostov preživela je pravu dramu kada joj je prošle godine pukao silikon u levoj dojci, zbog čega je morala na hitnu operaciju. Pevačici su tada doktori izvadili silikone iz obe dojke i ugradili joj nove, a oporavak je trajao dugo.

 

Ugradnja silikona inače podrazumeva da se s vremena na vreme menjanju implantati. Goga Sekulić je 2015. uradila remont u Majamiju, skoro deset godina nakon prve operacije. Romana Panić je na početku karijere ugradila silikone, a nekoliko godina posle dodatno ih je povećala. Ni najveće zvezde se ne libe da priznaju da su išle na remont dekoltea, kako zbog estetike, tako i zbog zdravlja.

 

 

Jelena Karleuša

 

JK je 2011. imala tešku operaciju grudi, koja je trajala više od pet sati.

 

- Implantati su mi napravili veliki problem, pa je doktorima trebalo dugo da ih izvade. Urađena je rekonstrukcija mišića grudi i izvađeno je mnogo fibroznog tkiva. Horor. Na operaciju sam se odlučila jer sam primetila da nešto nije u redu. Ali od rutinske operacije koju su hirurzi očekivali došlo je do neprijatnog iznenađenja na operacionom stolu.

 

Zahvalna sam doktorima koji su mi bukvalno spasli život. Devojkama bih poručila da dobro razmisle pre nego što se odluče za uvećanje grudi. Da mogu da vratim vreme, nikada ne bih to učinila - rekla je tada Jelena.

 

 

Nataša Bekvalac

 

Pevačica je ovog meseca posetila jednu privatnu kliniku gde je zamenila silikonske implantate u grudima, koje je prvi put ugradila pre 18 godina. Kada se prvi put pojavila na sceni 2000. godine, novosadska barbika je bila poprilično ravna, ali je već sledeće godine uvećala poprsje. Nataša je nove grudi uradila s merom, u skladu s njenom građom, visinom i kilažom, pa izgledaju isto kao i pre. Bekvalčeva se na remont odlučila kako bi podigla i zategla grudi, koje su se opustile nakon što je rodila ćerku Katju.

 

 

Stoja Novaković

 

Jedna od retkih pevačica koja nije ni imala potrebu da ugrađuje silikone jeste Stoja. Zbog toga se pre nekoliko godina odlučila da smanji grudi, tačnije, da izvadi silikone i veštačke jake petice vrati na prirodnu četvorku.

 

- Ja sam imala grudi i ranije, pa sam izvadila silikone. Više ih nemam. Nema potrebe. Imala sam probleme s leđima. Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je Stoja svojevremeno.

 

 

Lepa Brena

 

Lepa Brena je pre dva meseca silikon u usnama zamenila razgradivim hijaluronom jer su joj se pojavile kvržice. Pošto ova operacija boli, Brena je od doktora tražila jaku anesteziju, ali i dalje je trpela jake bolove, pa je jaukala dok su joj vadili silikon. Marina Visković takođe je smanjila usta i priznala da se pokajala što je ikada i radila bilo šta na njima:

- Napravila sam grešku kad sam stavila silikone u usne, deformisale su se, i sada je vrlo vidljivo da sam ih izvadila. Imala sam dve operacije, bilo je veoma bolno. Pokajala sam se zbog silikona u usnama. Izgledale su potpuno nepravilno, nikom se nisu dopadale. Silikon sam izvadila i ovako mi je lepše.

 

 

Ceca Ražnatović

 

Ceca je dva puta smanjivala grudi, jednom zbog zdravlja, a drugi put zbog izgleda. Prošle godine njene silikonske implantate doterao je čuveni brazilski doktor, o čemu je ona javno govorila.

 

- Želela sam drugačiju estetiku, promenu vizuelnog identiteta i nešto što je više u skladu s trendovima, a iskreno govoreći, i sa mojim životnim dobom. Intervencija nije komplikovana, vrlo brzo sam se oporavila - rekla je Ceca, koja je 2012. godine, nakon prvog remonta silikona, izjavila:

 

- Istina je da sam imala operacioni zahvat na grudima. To sam pre svega morala da uradim iz zdravstvenih razloga. Operaciju sam iskoristila i da smanjim grudi, ali mi je pre svega bilo važno da rešim zdravstveni problem.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.