Pevačica skinula kilograme, ali se i vratila velikom poroku!


Objavljeno: 2019-08-29 12:09Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vreme. Uspela je da nas ubedi u to da se totalno promenila, odnosno da je sad posvećena snimanju novih pesama, svom izgledu i brizi o ćerki Tari, ali nismo dugo živeli u tom uverenju.


Foto: Ana Nikolić

 

Pre dve večeri Kurir je dobio dojavu da se Nikolićeva nalazi u jednom poznatom prestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, pa je pojurio da proverimo tu informaciju. Čim su stigli na lice mesta, imali su šta da čuju, ali i da vide. Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smeh i vriska, od čega se orilo celo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić. Sedela je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, verovatno drugarice. Pile su, kako nam je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu belog vina.

 

Jedva je sedela u stolici, non-stop se klatila, zabacivala glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

 

Pola sata posle ponoći njih dve su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vreme za polazak kući.

 

- Konobar, konobar... Konobar! Dođi ovamo - vikala je Nikolićeva.

 

Kad je platila račun, pozdravila se s drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznati dečko. Ana se, izgleda, opametila nakon što su je privodili jer je vozila pijana, pa je angažovala vozača, koji ju je bezbedno smestio u automobil i odvezao kući.


Izvor: KurirCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.