Patike koje pozivaju na udomljavanje životinja


Objavljeno: 2018-03-10 12:18:00Vinkovački brend Sugar Ants izradio je prve patike na svetu koje pozivaju na udomljavanje životinja. Kupovinom svakog para ovih patika određeni iznos donirate za neki od slavonskih azila za životinje.


Foto: Pet Magazin

 

Novi projekat hrvatskog brenda “Sugar Ants” vredan je široke pažnje i svake pohvale. Izradili su prve patike na svetu koje pozivaju na udomljavanje životinja i čijim nošenjem edukujete sebe i bližnje, a pri tome pomažete napuštenim životinjama. Ispisavši u unutrašnjosti patika “Ne kupuj! Udomi!” brend Sugar Ants spojio je modu i humanost, a kupovinom svakog para ovih patika određeni iznos donirate za neki od slavonskih azila za životinje.

Patike dolaze oslikane u tri motiva: pande, mačke i lenjivci, a reč je o patikama Startas brenda Borovo s kojima Sugar Ants verno sarađuje. Patike se mogu naručiti putem fejsbuk stranice Sugar Ants. Sugar Ants je hrvatski brend streetwear odeće.

Njegov motiv su životinje koje su po filozofiji brenda slobodne biti sve ono što žele, pokazujući stvarnu potrebu za prestankom njihovog zatvaranja u cirkusima i zoološkim vrtovima te stavljanja naglaska da ih je najbolje gledati na majicama, a ne iza rešetaka.

Brend posebnu pažnju stavlja na ekološke probleme i promovisanje ličnih sloboda te s motivima šalje snažne poruke. Torbe i majice napravljene su od stopostotnog pamuka, a proizvodi do kupaca stižu u posebno dizajniranoj “šećernoj kutiji”. Odlična ideja! Bravo komšije


Izvor: Pet Magazin
Copyright © 2015-2018 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.