PRIČA: Kad ti svekrva jednom rečenicom uništi venčanje...


Objavljeno: 2020-02-05 22:47Moja svadba koja je bila juče pretvorila se u nešto najgore što sam doživela u svojih 30 godina života - započela je svoju ispovest jedna devojka.


Foto: Venčanje - najlepši dan ili...

Sve je bilo idealno, najskuplji restoran u gradu, preko 300 zvanica, muzika. Venčanje kao iz snova, sve do trenutka kada je došao matičar i počeo sa ceremonijom venčanja.

 

Kada me je matičar upitao koje prezime ću uzeti, ja sam rekla da ću da zadržim svoje prezime, a iste sekunde moja svekrva koja je sedela par metara od mene je skočila sa stolice i počela da me vređa pred svima.

 

Došla je do mene i zapretila mi da moram da uzmem njihovo prezime ili će venčanje biti prekinuto. Stajala sam sva zbunjena, u sali i pored 300 zvanica zavladala potpuna tišina.

 

Okrenula sam se prema vereniku, budućem mužu, očekivala da me zaštiti, a on mi je tada rekao da se slaže sa svojom mamom i da bi bilo dobro da uzmem njihovo prezime.

 

Skinula sam veo sa glave i bez reči ga ostavila. 6 godina veze, budućnost, sve, sve, sve je otišlo u nepovrat zbog čiste gluposti.

 

Najgore od svega je to što sam se u tom trenutku kada sam rekla da želim da zadržim moje prezime ustvari našalila, ali za tih par minuta sam bolje upoznala muškarca sa kojim sam planirala budućnost i njegovu porodicu nego za sve ove godine što se znamo.

 

Sedim i ne znam da li da budem tužna ili da se veselim jer sam izbegla neviđene psihopate.


Izvor: AloCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.