PREVARA: Aco Pejović tražio od obožavateljki pare na zajam i za posao...


Objavljeno: 2018-06-07 13:02:00Aco Pejović poslednje dve godine našao se na meti, kako je u utorak rekao na vanrednoj konferenciji za novinare u jednom restoranu na Bežanijskoj kosi, pojedinca ili kriminalne grupe koja se pod njegovim imenom predstavljala na Fejsbuku i tražila novac od žena.


Foto: Aco Pejović

 

- Žene koje su me, navodno, upoznale putem društvenih mreža, uplaćivale su mi novac, zato što sam "u dugovima kod zelenaša, jer mi je supruga blokirala sve kartice", ili zato što "imam humanitarni fond pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi", ili zbog toga što "obećavam da ću ih zaposliti, ali mi treba finansijska pomoć da bih mogao to realizovati" - objasnio je Aco Pejović u saopštenju podeljenom novinarima. - Ne koristim društvene mreže, osim "Instagrama", a fejsbuk-profil vodi moj tim,. Meni je savest mirna.

 

Pejović je naglasio da su u ovom slučaju žrtve prevare on i njegova porodica, upozorivši sve javne ličnosti da se čuvaju ovakvih prevara, a fanove da ne nasedaju na ovakve igre. Pevač sumnja na nekoga iz svoje bliže okoline, budući da osoba koja obmanjuje javnost u njegovo ime u svakom trenutku zna svaki njegov korak. - Prestanite sa pretnjama i uznemiravanjem, jer ću u protivnom preduzeti sve mere kako bih porodicu i sebe zaštitio od javnog diskreditovanja - navodi se na kraju Pejovićevog saopštenja.


Izvor: RTV BN
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.