PREPOZNAJTE: 5 znakova da je ON ženskaroš!


Objavljeno: 2017-09-04 11:25:00On je vešt manipulator koji svojim komplimentima i romantičnim potezima lako osvaja žene. U njegovim rečenicama vi ćete biti jedina na svetu, dok će istovremeno skenirati sve druge oko sebe.


Foto: Prepoznajte ženskaroša!

Bira određeni tip žena

 

Najčešće "lovi" žene koje imaju nisko samopouzdanje. Pravim odabirom reči samo želi da dobije ono što želi, a to je seks. A čim ženu odvuče u krevet, gubi interesovanja. Često ga prati loš glas, pa je s njim najbolje da budete na oprezu.

 

Vi ste ta koju je čekao

 

Pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao ceo život. Tu rečenicu je najverovatnije izrekao nebrojeno mnogo puta o čemu svedoče njegove mnogobrojne veze.

On samo želji da zadovolji svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brze iz nje izlazi.

 

Zna kako da se osećate posebno

 

Ženskaroš je vešt igrač koji je naučio kako da učini da se žena oseća posebno. Prvi znak za uzbunu je preterivanje sa romantikom. Njima želi da kamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a one su ujedno dokaz da po tom pitanju već ima prakse.

 

Nijedna mu nije promakla

 

Iako tvrdi da ste mu vi jedina, on u svakoj ženi vidi priliku. Neretko u vašem društvu gleda druge žene, flertuje s njima.

 

Postoji razlog zašto vas ne zove imenom

 

On partnerku najčešće zove po nadimku kao što je "slatkica" ili "lepotica". Iako to na početku može da bude šarmantno vremenom će dovesti do pitanja - zašto nikad ne izgovara moje ime? On želi da izbegne situaciju u kojoj mu se može dogoditi da pobrka vaše ime sa imenom bivših devojaka.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.