POMEN: Bila je to ljubav koja se jednom rađa!


Objavljeno: 2020-01-17 13:21Folk zvezda je donela cveće i zapalila sveće, dok je Veljko nosio korpu sa hranom, koju je podelio za pokoj duše svog oca.


Foto: Ceca (by N. Skenderija)

Ceca Ražnatović je sa sinom Veljkom i ćerkom Anastasijom došla u sredu na Novo groblje kako bi obeležila 20 godina od smrti Željka Ražnatovića Arkana.

 

Folk zvezda je donela cveće i zapalila sveće, dok je Veljko nosio korpu sa hranom, koju je podelio za pokoj duše svog oca. Posle opela, sveštenik je zamolio sve da otpevaju Očenaš. Anastasija nije mogla da obuzda emocije, pa si joj suze lile niz lice. Ceca je rekla da sećanje na pokojnog supruga nimalo nije izbledelo.

 

"Željko je tu, i dalje je sa nama, on je prosto deo naše porodice i naravno da ću ga uvek pominjati. On i danas u mom srcu ima posebno mesto. Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi. Željko je meni bio centar sveta i sve na ovoj planeti. To je rana koja nikad ne zarasta i svaki pomen na njega vraća me na trenutak kada smo bili zajedno", kazala je Ražnatovićeva i posle dubokog uzdaha nastavila: "Sada znam da tad nisam ni bila svesna koliko sam srećna. Suze u mom slučaju ne mogu da izleče duboke rane koje su ostale na mom srcu. Koliko je bila velika ta ljubav, toliko je posle nje ostala ogromna tuga".


Izvor: NovostiCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.