Ovo je novi Džejms Bond


Objavljeno: 2018-08-10 15:29:00Čuveni agent 007 još jednom će biti Danijel Krejg, a u narednom filmu, prema najavama, mogao bi da ga nasledi glumac Idris Elba.To saznaje britanski Metro, a producentkinja čuvenog filma o agentu 007, Barbara Brokoli rekla je da je otvorena za peomene, kada je reč o glavnom glumcu.


Foto: YouTube screenshot

Dejli Star dodaje da je Brokoli razgovarala sa rediteljem Antoan Fukvom o tome da uloga bude poverena glumcu koji nije "beo". Navodi se i da je ona navodno Fukvu rekla “da je vreme” da osoba tamnije puti dobije ulogu. Ona je dodala da bi uloga uskoro mogla da bude poverena nekom iz “etničke manjine”. "Idris bi to mogao učiniti ako je u formi ", otkrila je ona. "Potreban nam je momak kojije fiziučki jak. Idris to jeste", dodala je.

 

 

Elba je zbunjen zbog glasina i insistirao je na tome da prvo treba producenti treba da mu se obrate, te da će sve zavisiti od “volje ljudi”. Međutim, već se čuje da mu uloga nije poverena zato što je pravi glumac za nju, već zato što je crn. Idris Elba je britanski glumac, muzičar i Di džej. Glumio je u serijama “Doušnici”, “Luter” i filmovima “Američki gangster”, “Prometej”, “Bitka za Pacifik”…


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.