Ovo je ljubav za kakvu sam se nadala da postoji


Objavljeno: 2018-06-09 12:35:00Poznata advokatica Amal Kluni prvi put je javno pričala o svom suprugu Džordžu Kluniju, a njeno iskazivanje ljubavi i poštovanja oduševilo je svet.Holivudski glumac Džordž Kluni ovogodišnji je dobitnik nagrade za životno delo, koje mu je dodelio Američki filmski institut, a na veče proglašenja pobednika došao je u pratnji svoje supruge.


Foto: YouTube screenshot

Nakon pojavljivanja na crvenom tepihu, slavni par se zajedno sa ostalim zvanicama smestio i čekao zvanični početak dodele. Nakon što je Džordž preuzeo nagradu, njegova supurga je izašla na scenu i prvi put podelila privatne detalje iz svog života, odnosno iz braka sa oskarovcem.

 

 

"Kada smo se tek upoznali počeli smo da se skrivamo u mom stanu u Londonu. Vrlo brzo shvatila sam da šta god da se dogodi i ako nas i otkriju, nikada neću hteti da budem sa nekim drugim već samo s njim. Kada smo bili razdvojeni nisam mogla da spavam, a rečeno mi je i da ću se čitajući njegove poruke ili pisma koje je skrivao u mojoj torbi, nesvesno smeškati i praviti zaljubljene grimase. Pet godina kasnije, ništa od toga se nije promenilo.

 

 

On je i dalje osoba kojoj se najviše divim i čiji me osmeh obori sa nogu", kazala je Amal, a potom ljubavnu poruku uputila Džordžu: "Ljubavi, ono što sam pronašla u tebi je upravo ona ljubav za kakvu sam se oduvek nadala da postoji, a videti te zajedno s našom decom je moja najveća životna radost."

 

 

 


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.