Ovi znakovi govore da žena vapi za muškim dodirom!


Objavljeno: 2017-05-05 19:59:00Koliko god pokušavale da sakriju, to jednostavno izbija iz njih... Obično kada je žena danima nervozna, smatra se da joj nedosaje seks. Iako je to jedan od simptoma, postoje oni mnogo važniji koji mogu da otkriju da žena vapi za muškim dodirom i da dugo nije imala odnose.


Foto: Yok

Ključno je da se udubite i analizirate ponašanje, a sledeći znaci mogu biti pokazatelji da li žena krizira ili je seksualno namirena.Fizički znakovi:Pospanost

 


Ako žena nema dovoljno seksa, a samim tim i oragazma, u njenom organizmu se može javiti nedostatak prirodnog sedativa - hormona oksitocin. Zbog toga se često javljaju problemi sa spavanjem, odnosno besane noći.Stariji izgledSeks takođe može da utiče na izgled žene. Ključ je u kolagenu, koji se proizvodi prilikom seksualnih odnosa, a koji čini kožu glatkom i sjajnom. Ako dođe do nedostatka, žena može da izgleda starije.Ponašanje

 Iživljavanje na drugimaNedostatak endorfina utiče na percepciju sveta koji je okružuje.Često uzima lekove protiv bolovaTokom seksa luči se hormon oksitocin koji ima dejstvo slično morfijumu, pa ublažava bolove i grčeve. Upravo zato, žene koje apstiniraju može se desiti da češće uzimaju lekove protiv bola.Česta bolešljivostIntimni odnosi povećavaju količinu antivirusnih antitela za 30 procenata, što može uticati na ojačavanje imunog sistema.


ZaboravnostSeks utiče na poboljšanje cirkulacije, a bolja cirkulacija znači i bolji rad mozga, poboljšava pamćenje i učenje novih stvari.Nezadovoljna je samom sobomVerovali ili ne, nedostatak seksa utiče na žensko samopouzdanje.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.