Ovaj Džejov hit napisao je kriminalac u zatvoru!


Objavljeno: 2021-04-06 10:33Džej Ramadanovski otpevao je mnogo pesama, od kojih su većina hitovi koji nikada neće prestati da se pevaju.


Foto: Džej Ramadanovski

Jedna od čuvenih balada je i "Uspeo sam u životu", koja iza sebe krije emotivnu i istinitu priču. Džej ju je otpevao devedesetih godina, a napisao ju je Dorćolac Iso Lero Džamba.Džamba je bio “žestoki momak” koga su 23. septembra 1992. godine u kokarnici na šestom spratu Beograđanke pretukli radnici obezbeđenja, posle čega ga niko nikada nije video. Kockarnicu je tada obezbeđivala agencija Delije, čiji je vlasnik bio Arkan.
Istorija sukoba između Džamba i Arkana potiče, kako su naveli oni upućeni u okršaje devedesetih, iz Kazneno-popravnog doma za maloletnike u Valjevu. Jedina poznata tuča koju je Arkan imao u životu navodno je bila upravo sa Džambom koji je tada pobedio u duelu, ostavivši Arkanu ožiljak na licu. Priča se da mu Arkan kasnije to nije zaboravio.


 
Inače, Džamba se družio sa Giškom, bio je i Kneletov prijatelj, bio je dobar sa pevačima i glumcima, a Džej mu je bio brat od tetke. Kako se priča, Džamba je hit “Uspeo sam u životu” napisao dok je bio u zatvoru.


Izvor: Kurir

Copyright © 2015-2021 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.