Ova četiri trika će od vas učiniti SAVRŠENU LJUBAVNICU!


Objavljeno: 2019-08-15 20:10Dopustite mu da u ogledalu posmatra vaše aktivnosti i ostanite u visokim potpeticama - nećete verovati koliko ćete ga uzbuditi.


Foto: Kurir.rs

Iako se o ukusima ne raspravlja, kada je reč o muškarcima i seksu, postoje zajedničke dodirne tačke. To se odnosi na nekoliko ženskih poteza kojima nijedan muškarac ne može da odoli, pa se zato pripremite i oborite ga s noguveć večeras!

 

1. Ogledalo

 

Nabavite ogledalo i postavite ga u sobu na mesto sa kojeg možete pratiti vaše seksualne trenutke. Muškarci uživaju u gledanju svoje partnerke tokom seksa, pa ste dovoljno smeli, priuštite mu zadovoljstvo.

 

2. Štikle 

 

Muškarci smatraju da su žene u visokim potpeticama izuzetno seksi. Dakle, za promenu, tokom seksa ostanite u omiljenim štiklama.

 

3. Masturbiranje

 

Za muškarca ne postoji erotičnija scena od one u kojoj se žena sama zabavlja. Dočekajte ga u krevetu i pokažite mu na koji način funkcioniše vaše telo - nećete verovati koliko će ga to uzbuditi.

 

4. Fotoaparat

 

Ponesite fotoaparat ili kameru u spavaću sobu i zabeležite nekoliko vrućih trenutaka, koje će se vaš muškarac s vremena na vreme rado prisetiti. Naravno, to radite samo ukoliko ste sigurne da se neće okolo hvaliti fotografijama, a najbolje je da ih odmah nakon gledanja obrišete ili čuvate kod sebe.


Izvor: Kurir.rsCopyright © 2015-2020 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.