Otvoreno pismo dva mačeta


Objavljeno: 2018-08-06 15:27:00Pismo dva mačeta koja traže dom,dirnula je mnoge ljubitelje životinja.Imati ljubimca koji vas svakog dana verno dočeka na vratima,neprocenjivo je iskustvo,znaju to oni koji ih imaju.Dva mala mačeta traže dom,a ovo je njihova priča.


Foto: B92

Ćao drugari,

Mi bismo se predstavili, ali nažalost još uvek nemamo imena. Mama nije stigla da nam ih da jer je uginula kada smo imali samo sedam dana. Srećom, jedna jako fina teta nam je pomogla da preživimo i pružila nam je dom. Da nije nje ko zna šta bi s nama bilo. Hvala Vera!

 

 

Nedavno smo progledali i shvatili koliko je svet lep! Iako je jedan pas uzeo mamin život, naša mama trenutno, osim teta Vere, jeste i jedna kuca koja se toliko brine o nama da je već postala dosadna!

 

 

Sada imamo tri nedelje, lepo se hranimo, a za usvajanje ćemo biti spremni za nekih nedelju dana. Do pete-šeste nedelje bi trebalo da se hranimo na flašicu na svaka četiri sata. Ne brinite, hranu ne odbijamo i veoma smo zahvalni.

 

 

Naša najveća želja je da budemo kućne mace – usvojite nas, a mi obećavamo da ćemo vam pružiti mnogo ljubavi, sreće i da ćemo se perrrrrrrrrfektno ponašati!

 

 

Svi koji ste zainteresovani da nas usvojite možete se javiti na mejl lifestyle@b92.net

 

 

Šaljemo vam jedan nežni mjauk u nadi da ćete baš vi biti naši sledeći mama ili tata!


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.