Otkriveni novi detalji veze Breda Pita i profesorke


Objavljeno: 2018-04-10 21:07:00Ljubavna veza Breda Pita i cenjenje profesorke arhiterkture Nere Oksman datira još od prošle jeseni, od kada je glumačka zvezda posećivao institut u kome ona radi, piše Dejli mejl.Pedesetčetvorogodišnji glumac Bred Pit i profesorka arhitekture Neri Oksman upoznali su se povodom arhitektonskog projekta na MIT, gde ona radi kao profesorka saradnik na katedri za umetnost u medijima i nauci.


Foto: YouTube screenshot

Iako mediji nisu znali od kada je tačno njihov odnos prerastao u romansu, u javnosti su se pojavile fotografije koje dokazuju da se njih dvoje viđaju oko šest meseci. Naime, Bred je u novembru bio u poseti Oksmanovoj na njenom institutu, kada se fotografisao sa pet žena.

 

 

Studentkinja Keti Kamezind je ovu fotku objavila na svom Instagramu, a zanimljiva je činjenica da je Neri izbegla poziranje sa njima. Ipak, kako piše "Pipl", postoji još jedna fotka Breda i Nere, ali je u međuvremenu izbrisana sa društvene mreže. Kolege lepu profesorku Neru opisiju kao genijalca, ali i predivnu osobu.

 

 

Za sada se ni Bred ni Neri nisu oglašavali u medijima, a poznato je da je glumac izjavio da ga Nera fascinira u svakom pogledu. ''Njih dvoje odmah su 'kliknuli' jer dele istu strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. To bismo mogli opisati kao profesionalno prijateljstvo, ali Bred je veoma zainteresovan za nju'', kazao je izvor za ''Pejdž siks".


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.