Optužuju me zbog teške godine mog muža


Objavljeno: 2018-01-05 15:40:00Jelena Đoković se na svom profilu na Instagramu osvrnula na prethodnu godinu, sumirala lepe trenutke, ali i one loše koji se tiču teških perioda njenog supruga. U poruci se posebno obratila, kako kaže, nesrećnim ljudima koji su je osuđivali.


Foto: YouTube screenshot

 

Supruga najboljeg srpskog tenisera Jelena Đoković objavila je simpatičan video-snimak koji predstavlja njeno viđenje 2017. godine, pored koga je napisala poruku upućenu njenim fanovima. Jelena je istakla da su joj razni izazovi pomogli da raste i bude najbolja verzija sebe.

 

 

 

"Čitala sam i naučila dosta, da osećam kao da znam sve odgovore, ali istina je, i dalje je potrebno da živim i praktkujem svo znanje koje imam. Mnogo puta sam donela loše odluke,i nastavila da se pitam zašto, kada znam da mogu bolje od toga. Srećom, uvek postoji druga šansa da probaš i padneš ili probaš i uspeš... " Jelena je u nastavku istakla da je srećna što ima porodicu i prijatelje oko sebe koji su joj pomogli da ostane na pravom putu, jer je lako izgubiti se...

 

 

"Postala sam ponovo majka u 2017., imala sam delimično tešku trudnoću, ali mi je ljubav i podrška porodice pomogla da prođem kroz to. Zbog teške godine mog supruga, bila sam optuživana i okrivljena od strane nesrećnih ljudi. Srećom, prošla sam kroz sve te izazove razumno, sa puno ljubavi. "

 

 

Supruga Novaka Đokovića je na kraju napisala "da bi sve isto uradila zato što je svaki trenutak koji je proživela dragocen". "Kao što Rajan Holidej kaže: Prepreka je način", zaključila je.


Izvor: B92
Copyright © 2015-2019 Radio BN. Sva prava zadržana.

Razvoj: Slađan Milovanović.